ÇALIŞMA GRUPLARI

Hayvan Hakları Grubu, Nilüfer’i her yönüyle sağlıklı ve çağdaş kılmak için yaşamı paylaştığımız hayvanların haklarıyla ilgili farkındalık ve duyarlık yaratmak, Nilüfer’de yaşamanın herkes için ayrıcalık olması gerekliliğinden hareketle hayvan haklarını korumak, toplumu bu yönde bilinçlendirmek amacı doğrultusunda, bilgilendirme ve farkındalık hedefli etkinlikler, eylemler, toplantılar düzenlemektedir.

Hayvan Hakları Grubu yürütmesi;

Meral Köse - Başkan

Sevil Sarıyer - Başkan Yardımcısı

Sibel Muştucu - Yazman

Nilüfer Kent Konseyi`nde basın açıklaması düzenleyerek, sokak hayvanlarının barınaklarda değil yasada da belirtildiği gibi doğal alanlarında yaşamasını savunduk.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu `Yaşam için yasa` başlığıyla bir basın açıklaması düzenledi.
`Ahşap Kedi Evi Atölyesi` sona erdi. 2 gün süren atölyede gönüllülerimiz birbirinden güzel kedi evleri yaptı.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu tarafından mecliste gündemde olan hayvan hakları yasası ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirildi.
Nilüfer Kent Konseyi, Nilüfer Belediyesi ve Her Eve Pati Derneği ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Grubumuz, Tarım ve Orman Bakanlığı, Merkez Av Komisyonunun açtığı av ihaleleri için `Ölümü değil yaşamı savunuyoruz` diyerek basın açıklaması yaptı.
Hayvan Hakları Grubumuz, soğuk havada can dostlarımızın içini ısıtmaya devam ediyor.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan ile bir araya geldi.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu bu hafta Nilüfer kırsalında, Kayapa, Maksempınar ve Unçukuru Mahalleleri`nde can dostlarımızı beslediler.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu her hafta hız kesmeden can dostlarımızı beslemeye devam ediyor.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu her hafta hız kesmeden can dostlarımızı beslemeye devam ediyor.
Dünya Hayvanları Koruma haftası kapsamında, Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kent Konseyi ve Carrefour Alışveriş Merkezi ortaklığında mama bağışı etkinliği düzenlendi.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri bu hafta; Kayapa, Maksempınar, Unçukuru ve Atlas Mahallesi`nde beslemeye çıktı.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri, bu hafta da Nilüfer kırsalındaki can dostlarımıza mama ve su bıraktılar.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri can dostlarımıza mama ve su verirken, çevre temizliği de yaptı.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri bu hafta; Kayapa, Maksempınar, Unçukuru ve Çalı`daki can dostlarımızı beslemeye gitti.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri bu hafta da Kayapa, Maksempınar ve Unçukuru Mahalleleri`ndeki can dostlarımızı besledi.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem`i ziyaret etti.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri, bu hafta da can dostlarını unutmadı.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllülerimiz bugün, Nilüfer kırsalında sokakta yaşayan can dostlarımızı beslemeye gittiler.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllülerimiz, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü`nden de sorumlu Başkan Yardımcısı Remzi Çınar`ı ziyaret etti.
Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu gönüllüleri, sıcak hava şartlarında zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.
Besleme ve çevre temizliği
Besleme noktaları boş kalmıyor
Mama bağışıyla doğa yürüyüşü
Çevre temizliğine de devam
Can dostlarımız aç kalmasın
Hayvan severleden basın açıklaması
Çocuklarla mama dağıtımı
Besleme odakları dolu
Sokak hayvanları için projeler
Osmangazi Veteriner İşleri ziyareti
Sokak hayvanlarına mama desteği
Can dostlar için yuva
Sokak hayvanları yararına
Can dostlar önemli
Can dostlarını besliyor
Hayvan Hakları Grubu toplantısı
Can dostlarımız için bir arada
Can dostlarımıza evler yaptık
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…