ÇALIŞMA GRUPLARI

Okuma Grubu, ortak akılla verilen karar doğrultusunda her ay bir kitabı okuyarak, grup üyeleri arasında tartışmaya açmakta, zaman zaman bu toplantılara kitabın yazarını da davet ederek okuma zevkini ve şevkini kendi içerisinde diri tutmanın yanı sıra, okuma alışkanlığını yeni nesillere de aşılamayı amaçlamaktadır.

Okuma Grubu Yürütmesi;

 Selma Çubukçu - Başkan

 Yeşim Karaer - Başkan Yardımcısı

 Elif Cankurt - Yazman

 Alper Can - Yürütme Kurulu Üyesi

 Faruk İşcan - Yürütme Kurulu Üyesi


Okuma Grubumuzun blogu için tıklayınız 


90. Yılında Dil Devrimi etkinliğimizi Nilüfer Kent Konseyi`nde gerçekleştirdik.
Melih Elal Okuma Grubu gönüllülerimiz tarafından oluşturulan Nilüfer`den Masallar kitabının tanıtım etkinliği, Nilüfer Kent Konseyi bahçesinde yapıldı.
Melih Elal Okuma Grubu`nun çevrimiçi toplantısında, yeni dönem başkan ve yürütme kurulu seçimi yapılırken başkan Selma Çubukçu oldu.
ODTUMD (ODTÜ mezunları derneği) Edebiyat ve Kitap Kulübü ile Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu ``Gerçeküstü Hayat, Fantastik Edebiyat`` teması çerçevesinde bir araya geldi.
Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu`nun düzenlediği 6 haftalık Yaratıcı Yazın ve Masallarla Yolculuk atölyesi sona erdi.
Bursa Dergiler Platformu (BUDEP) 2020 ödüllerini açıkladı. Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Grubu, Okumaya Katkı Sağlayanlar özel ödülüne layık görüldü.
Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu üyeleri, Tom Robbins`in Parfümün Dansı kitabını bir araya geldikleri toplantıda tartıştılar.
Melih Elal Okuma Grubu bu ay Vefada Buluşalım Söyleşileri kapsamında eserleriyle Bursa`ya miras bırakan Ramis Dara`yı ağırladı.
Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu üyeleri, Sezgin Kaymaz`ın `Nefha` adlı eserini bir araya geldikleri toplantıda tartıştılar. Grup üyeleri önümüzdeki ay okumak üzere Tom Robbins`in Parfümün Dansı kitabını seçtiler.
Son dönemin önemli yazar ve şairlerinden Mehmet Erte, Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubumuzun konuğu oldu.
Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu bu hafta Vefada Buluşalım Söyleşileri kapsamında Yazar Nevzat Çalıkuşu`nu ağırladı.
Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu, geçen ay seçtikleri Bilge Karasu`nun Narla İncire Gazel kitabını okuyup, yorumladı.
Melih Elal Okuma Grubu gönüllüsü Alper Can, `Nilüfer Kent Konseyi`nde, Edebiyatta Postmodernizm söyleşisi gerçekleştirdi.
Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu Vefada Buluşalım Söyleşileri kapsamında, bu hafta Yazar Hilmi Haşal`ı ağırladı.
Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu yeni dönem ilk toplantısını bu akşam Nilüfer Kent Konseyi`nde gerçekleştirdi.
Melih Elal Okuma Grubu toplantısını bu ay, Kör Dövüşü kitabının yazarı Ayşen Işık`ın katılımı ile Yüzüncüyıl Mahalle Muhtarlığı binasında yaptı.
Nilüfer Kent Konseyi Melih Elal Okuma Grubu, Vefada Buluşalım Söyleşileri kapsamında bu hafta Yazar Ceyhun Erim`i ağırladı.
Ayşen Işık konuğumuz
Vefada Buluşalım Söyleşileri
Yeni başkan Serap Çetin
Yeni kitap 'Sükut Ayyuka Çıkar'
Moliere'nin Ahmet Vefik Paşa çevirisi
Tanpınar'ın Roman Kahramanları
Dünya Öykü Günü etkinliği
Yeni kitap Labirent
Şiir okumaları ve söyleşisi
Yeni kitap belirlendi
7. Tanpınar Okumaları
Tanpınar okumaları
Yazar Gürsel Korat bizimle
Altınmakas Huzurevi'ne ziyaret
Kitap kurtları kahvaltıda buluştu
Tanpınar Okumaları
Okuma Grubu yeni kitabı
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…