MAHALLE HAKKINDA

Hasanağa Kızılcıklı Mahallesi kuzeyde Görükle, doğuda Kayapa, güneyde Hasanağa Köyiçi, batıda Pazar Caddesi sınır olacak şekilde yeniden düzenlendi ve ismi Kızılcıklı Mahallesi olarak değiştirildi. Bölgede Kızılcıklı Halı saha ve sosyal tesis ile Hasanağa TOKİ Anasınıfı düzenlemesi yapıldı.

Geride kalan 5 yıllık dönemde bin 126 metrekare parke ve tretuvar, 200 metre asfalt kaplama yapıldı. Yeraltı çöp konteynırının hizmete sunulduğu Kızılcıklı’da prefabrik muhtarlık binası da inşa edildi.

Nilüfer Belediyesi’nden aldığı destekle başarıya koşan Hasanağa TOKİ İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü Bocce Takımı, Bursa’nın bu alanda gurur kaynağı oluyor. Nilüfer Belediyesi bu sporcuların çalışma imkânı bulması için okul bahçesine bocce pisti yaparak spora verdiği önemi gözler önüne serdi. 

“Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor” projesi kapsamında ise okuldaki öğrencilere bağlama dağıtılarak eğitim verildi. Kızılcıklı’da “Nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” projesi, THM ve TSM koro konserleri, gezici sinema gösterimleri, gezici Ramazan etkinlikleri de kültür-sanat faaliyetleri olarak gerçekleştirildi.

Ayrıca Nilüfer Belediyesi’ne ait olan ve sağlık amaçlı inşa edilen bina Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermektedir.

YÜRÜTME KURULU
ALINAN KARARLAR
HABERLER
Kızılcıklı Mahalle Komitesi ilk toplantısını yaptı.
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…