MAHALLE HAKKINDA

11 bin nüfuslu Karaman’da 594 metre asfalt kaplama ve 1382 ton asfalt yama, 130 m yol açma, 2 bin 169 metre tretuvar 910 ton geri kazanım atığı toplama çalışması yapıldı. Karaman’da halı saha ve Gül Parkı ile koşu yolu bölgede nefes almaya imkân sunan alanlar olarak göze çarpıyor. Karaman muhtarlık binasının boya işleri de Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

Nilüfer Belediyesi, hem fiziki koşullarını iyileştirmek, hem de ayrı binalarda hizmet vermekten kaynaklanan masrafı azaltmak amacıyla, mülkiyeti Nilüfer Belediyesi’ne ait olan ve yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirdiği Nilpark’ta 2010 yılından hizmetlerini sürdürüyor. Ayrıca Karaman’da Nilüfer Belediyesi’ne ait olan ve sağlık amaçlı inşa edilen bina da Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet veriyor.

Karaman Mahallesi’nde kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ise gezici sinema gösterimleri, gezici Ramazan şenlikleri, halk dansları gösterileri ile Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koro konserleri düzenlendi.

YÜRÜTME KURULU
ALINAN KARARLAR
HABERLER
Park projesi görüşüldü
Karaman Mahalle Komitesi ilk toplantısını yaptı
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…