MAHALLE HAKKINDA

5 yıllık dönemde bin 502 metre asfalt kaplama, 50 ton asfalt yama, 820 metrekaresi mezarlık içi parke yol ve 762 metrekaresi türbe ve mesire alanı parkesi olmak üzere bin 600 metrekare parke yol çalışması ve köy meydanına 300 metrekare parke temini yapılmıştır. Ayrıca mahalle genelinde 2 bin metrekare beton parke imalatı da gerçekleştirildi.

Mahallede yer alan çocuk oyun alanı düzenlenerek oyun grubu yerleştirilirken, meydan düzenlemesinin yanı sıra cami bakımı ve cami etrafının düzenlemesi de Nilüfer Belediyesi tarafından yapıldı. Badırga’da ayrıca muhtarlık binası da inşa edilirken sağlık ocağının, okul binasının ve imam lojmanının bakım, onarım ve boya işleri gerçekleştirildi.

Ayrıca bölge sakinlerine Tarım ve Hayvancılık Bürosu tarafından küçükbaş hayvan yetiştiriciliği eğitimleri verildi.

İlçe genelinde yürütülen “Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor” projesi Badırga’da da hayat bulurken, mahalle sakinleri gezici sinema gösterimlerinin yanı sıra Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koro konserleriyle de kültür ve sanatla buluşuyor. 

YÜRÜTME KURULU
ALINAN KARARLAR
HABERLER
Badırga Mahalle Komitesi bugün ilk toplantısını yaptı.
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…