Üçevler Gençlik ve Spor Günü
22.04.2018
11:00

Üçevler Gençlik ve Spor Günü

Nilüfer Kent Konseyi ve Nilüfer Belediyesi'nin desteğiyle Üçevler Mahalle Komitesi tarafından düzenlenen ‘Üçevler Gençlik ve Spor Günü’ etkinlikleri bugün gerçekleşti.

Nilüfer Kent Konseyi ve Nilüfer Belediyesi'nin desteklediği, Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği, Üçevler Gençlik Spor Kulübü, Üçevler Mahalle Muhtarlığı katkılarıyla Üçevler Mahalle Komitesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik ve Spor Günü’ pazaryerinde gerçekleşti. Oyunlar ve yarışmaların yer aldığı, renkli görüntülerin yaşandığı ve çocukların doyasıya eğlendiği etkinliğe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Üçevler Mahalle Muhtarı Musa Yılmaz ve Nilüfer Belediye Meclisi üyeleri de katıldı.

Üçevler Mahalle Komitesi’nin örnek bir çalışmaya imza attığını ifade eden Bozbey, ‘Üçevler Mahalle Komitesi’ni yürekten kutluyorum. Mahallelilik bilincini ortaya koyarak bir ilke imza attılar. Umarım diğer mahallelerimiz de aynı duyarlılığı gösterir” dedi. Konuşmaların ardından Üçevler Gençlik Spor Kulübü Başkanı İlhami Gökçe, Mustafa Bozbey ve Hüseyin Akkuş, Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Atakan Çorbacı’ya desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bizler de Kent Konseyi olarak, emeği geçen komite üyelerine ve muhtarımıza teşekkürlerimizi sunarız. 


:)

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…