Gençlik Meclisi’ne Kutlama
24.05.2017
18:00

Yılın En İyi Gençlik Meclisi seçilen Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, ödülü hep birlikte kutladı. Nilüfer Kent Konseyi’nde bir araya gelen gençler aynı zamanda geçmiş dönem eş başkanları Hande Nur İpek ve Berk Kaya’ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yeni eş başkanlara da merhaba dediler. Etkinlikte, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Berhan Soner, Özel Kalem Müdürü Pınar Yeşilçiçek, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ve Nilüfer Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri de yer aldı.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, özverili çalışmalarından dolayı Hande Nur İpek ve Berk Kaya’ya teşekkür ettiler. Gençleri aldıkları ödülden dolayı kutlayan Işıkyıldız, ‘Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile çalışmaktan her zaman büyük keyif aldık. Berk ve Hande’yi başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Yeni seçilen genç arkadaşları da tebrik ediyorum. Birlikte daha nice güzel projelere imza atacağımızdan eminim.’ diye konuştu. Gençler daha sonra kutlamaya devam ettiler ve gönüllerince eğlendiler.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…