Çiviyle telin aşkı
24.05.2017
13:00

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi'nin Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi'nde gerçekleştirdiği filografi sergisi açılışında, kursiyerlerin birbirinden güzel eserleri sergilendi. El emeği göz nuru filografi çalışmalarının sergilendiği açılışı Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ve Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış yaptı.

Açılışta konuşan Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, gönüllü eğitmenler Şenay Geleri, Arzu Yaşar ve kursiyerleri emeklerinden dolayı kutlarken, 'Yaşamı güzelleştiren kadınlar ve sanatçılardır. Filografi gibi zahmetli bir sanatı icra eden kadınları tebrik ediyorum.' diye konuştu. Açılışa katılan Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, gönüllü eğitmenleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kursiyerlere katılım belgelerini Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Genel Sekreter Elvan Atay, Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan Soner ve Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış takdim etti.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…