En İyi Gençlik Meclisi
15.05.2017
12:00

'Yılın Gençlik Meclisi' Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi

Ulusal Gençlik Parlamentosu 13. Genel Kurulu 14-17 Mayıs tarihlerinde Ankara’da gerçekleşti. Genel Kurul’a Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eş Başkanları Hande Nur İpek ve Berk Kaya katıldı. 21 Gençlik Meclisi, 88 Öğrenci Topluluğu ve 67 Sivil Toplum Kuruluşu’ndan 270 gencin buluştuğu genel kurulun bu yıl ki teması ‘Gençlik ve Kariyer’ oldu. ‘Farklı Bir Kariyer; Girişimcilik’ ve ‘İhtiyaç Haritası ekibi ile "Sivil Toplum, İhtiyaç Haritası ve Gençlik Sorunları" panellerinin gerçekleştiği genel kurulda yeni yürütme kurulu da belirlendi.

176 kurumdan 270 gencin katılımı ile gerçekleşen Ulusal Gençlik Parlamentosu 13. Genel Kurulu sonunda, 'Yılın Kuruluşları' ödüllerine aday olan Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Nilüfer'in genç odaklı çalışmaları ile ‘Yılın Gençlik Meclisi’ seçildi. Ödüle layık görülen Gençlik Meclisi’ni emeklerinden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…