Saray Kent Konseyi Nilüfer'de
20.10.2017
12:00

Tekirdağ Saray Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllüleri, Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi'ni ziyarete geldi.

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin yaptığı başarılı işleri merak eden Saray Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllülerine, grup kolaylaştırıcısı Fatma Nur Kır bir sunum gerçekleştirdi. Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan Soner ve Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış da Kadın Meclisimizin misyon ve vizyonları konusunda bilgi aktarımında bulundular.

Nilüfer Kent Konseyi'ndeki tanışma faslından sonra, Ataçarşı'da bulunan Kadın Meclisi Yerleşkesi ziyaret edildi. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş kadın mücadelesinin gerekliliğinden, Nilüfer Belediyesi Kadın Dernekleri Sorumlusu Esra Arı da Mahalle Kadın Dernekleri'nin çalışmalarından bahsetti.

Ataçarşı'daki çalışma alanlarında yapılan tiyatro ve atölye çalışmalarını anlatan gönüllülerimize, Saray Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Samiye Beydoğan ve gönüllüler teşekkürlerini ilettiler.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…