Barış Okulu İçin 500 Çocuk Elele
01.10.2016
11:00

Nilüfer'de çeşitli okullardan 500 çocuğun bir araya gelerek hayata geçirdiği 'Barış Okulu İçin 500 Çocuk Elele Projesi'nin anı kitabı ve sertifika dağıtım töreni Barış Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.

Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Karya S. Kaymaz'ın sunuculuğuyla gerçekleşen ve projede yer alan kişi ve kurumların bir araya geldiği sertifika ve anı kitabı dağıtım töreninde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp de yer aldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Yerel Gündem 21 arasında imzalanan protokolden sonra 500 çocuk, Barış Mahallesinde "Barış İlköğretim Okulu'nu yaptırabilmek için bir araya gelmiş, çeşitli materyallerin satışı ve geri dönüşüm atıkları toplanmasıyla gelir elde etmiş ve 23 Nisan 2007'de okulun temelininin atılmasını ve 2012 yılında da okulun eğitim hayatına başlamasını sağlamıştı.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…