2017-2019 Stratejik Planı
06.08.2016
13:00

Stratejik Planı 2003 yılında uygulayarak yönetim alanında Türkiye’de ilke imza atan Nilüfer Belediyesi, revize edilen 2017-2019 Stratejik Planı Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen toplantıyla Mahalle Komiteleri üyeleriyle paylaşıldı. 

Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleşen toplantıda ilk olarak Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp söz aldı. Kentte yaşayan herkesin bölgesine karşı sorumlu olduğunu söyleyen Enginalp, katılımcı demokrasi anlayışını sergileyen en güzel örnek olarak Nilüfer Belediyesi’ni gösterdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise revize edilen Stratejik Plan’a Mahalle Komiteleri’nden gelecek görüşlerin önemli olduğunu söyledi. Bozbey; “Bu kent hepimizin. Her bireyin bu kentin yönetiminde sorumluluğu ve söz hakkı var. Biz bu kentte demokrasiyi, kılcal damarlarından oluşturup, ana damarlarına kadar taşıyacak bir anlayışla temsil ediyoruz. Mahalle Komiteleri sistemini onun için çok önemsiyoruz. Demokrasi olmadan huzur ve barış ortamı sağlanamaz’ diye ekledi.

Toplantıda Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özgök revize edilen 2017-2019 Stratejik Planı hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Stratejik Planı Nilüfer’i 16 bölgeye ayırdıktan sonra ihtiyaç öncelikli olarak yeniden revize ettiklerini belirten Özgök’ün sunumunun ardından Nilüfer Mahalle Komiteleri Koordinatörü Şazi Çavuşoğlu da söz aldı. 
Toplantı sonunda Mahalle Komiteleri üyeleri de görüş ve önerilerini bildirdi.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…