Çocuk Meclisi Evi açıldı
18.06.2016
14:00

Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Orhangazi Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilciliği ve ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu İlköğretim Okulu iş birliğiyle geliştirilen Oyun Engel Tanımaz Projesi kapsamında tasarlanan Çocuk Meclisi Evi açıldı.

İki yıl boyunca çeşitli eğitimler alarak parkın tasarımını kendileri yapan çocuklar, Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi Evi'nin açılışında bir araya geldiler. Çocuk Meclisi Başkanı Karya Kaymaz ve OETP katılımcılarının konuşmalarıyla başlayan açılış, pasta kesimiyle devam etti.

Oyun Engel Tanımaz Projesi paydaşlarından Nilüfer Belediyesi Engelliler Hizmet Birimi Bizim Ev katılımcılarından olan ve geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Elif Fenerli'nin adının verildiği binanın açılışına, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş da katıldı.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…