NKK 14. Seçimli Genel Kurul
23.01.2016
13:00

Nilüfer Kent Konseyi'nin yeni Yürütme Kurulu belli oldu.

Demokratik katılımın yaygınlaşması, kentlilik bilincinin geliştirilmesi ve çok ortaklı yönetim anlayışının sağlaması amacıyla kurulan Nilüfer Kent Konseyi'nin 14. Seçimli Genel Kurulu bugün yapıldı. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantı divan kurulunun belirlenmesiyle devam etti.

Uğur Mumcu Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurul'da Nilüfer Kent Konseyi başkanı ve yürütme kurulu üyeleri belirlendi. Nilüfer Kent Konseyi Başkanlığına tek aday olan Fehmi Enginalp seçilirken yapılan oylamada Akademik Odalar Temsilciliğine Gül Sayan Atanur, Meslek Odaları Temsilciliğine Aslı Evke Yetkin, Mahalle Muhtarları Temsilciliğine Erol Yılmazer, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilciliğine Burak Hatipoğlu ve Ersegün Sarı, Sendika Temsilciliğine Gökhan Aydın, Üniversite Temsilciliğine Sebla Arın ve Üyelere de Celal Boyoğlu ve Neslihan Binbaş seçildiler.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…