Sen gençsin, festival sensin!
20.12.2015
17:00

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak düzenlediğimiz 'Sen Gençsin, Festival Sensin' forumunu Sanat Mahal'de gerçekleştirdik.

Düzenlemeyi planlanladığımız ve planlama aşamasında gençlerle bir araya gelerek 'Nasıl bir gençlik festivali isteriz?' sorusuna beraber cevap aradığımız forumu, Görükle Sanat Mahal'de çok sayıda gencin katılımıyla gerçekleştirdik.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu forumumuzun başlangıcına katılarak, gençlere güvendiklerini ve her zaman destek olacaklarını belirterek sözü bizlere bırakıp aramızdan ayrıldılar.

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eş Başkanları Hande Nur İpek ve Berk Kaya'nın konuşmalarıyla başlayan forumun devamında gruplara ayrılarak festival hayallerimizi, fikirlerimizi ve ideallerimizi tasarladık. Grup çalışmalarının ardından bir araya gelerek, nasıl bir festival istediğimizi ve tasarladığımızı sunumlarla birbirimizle paylaştık. Forum sonunda bir koordinasyon ekibi oluşturduk ve her ay toplanma kararı aldık.

Biz genciz, festival biziz! 

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…