Üçevler'de proje toplantısı
22.08.2015
18:00

Üçevler Mahalle Komitesi üyeleri, Nilüfer Belediyesi tarafından bölgenin en büyük park alanı olarak planlanan projeye onay verdi.

Nilüfer Belediyesi tarafından, Üçevler Mahallesi Denizciler Caddesi üzerinde bulunan alana yapılması planlanan park alanı için Nilüfer Kent Konseyi'nin organizasyonuyla Üçevler Mahalle Komitesi ve bölge halkı bir araya gelerek projeyi değerlendirdi ve karar verdi.

Park alanında yapılan toplantıya Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, Nilüfer Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Tahir Yılmazeli, Peyzaj Mimarı Eylem Ar, Mahalle Komiteleri Ofisi'nden Suna Acar, Üçevler Mahalle Muhtarı Musa Yılmaz ile Üçevler Mahalle Komite Üyeleri ve çok sayıda bölge sakini katıldı.

Planlanan projenin Üçevler Mahalle Komitesi’nin alacağı karar sonucu uygulamaya geçeceğini belirten Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, “Park alanının, merkezi konumda olduğu için Üçevler Mahalle sakinlerinin birçok talebini karşılayacağını ve bölgeye değer katacağını düşünüyorum. Projeye itiraz etme hakkınız var. Burada önemli olan Mahalle Komitesi’nin alacağı karardır. Buradan çıkacak olan olumlu karar neticesinde planlanan proje uygulamaya geçecek” şeklinde konuştu. Toplantıya katılan mahalleli Nilüfer Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü'nce hazırlanan projeyi onayladı

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…