Uçurtma Şenliği : )
10.05.2015
12:00

Uçurtma Şenliği : )

Nilüfer Belediyesi 14. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında Nilüfer Kent Konseyi’nin organize ettiği ‘Uçurtma Şenliği’ Gölyazı Zambaktepe’de gerçekleştirildi.

Anneler Günü etkinliklerini de kapsayan Uçurtma Şenliği, Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin El-İzi Sanat Atölyesi ve Başka Bir Okul Mümkün Projesi'nin 'Takas Şenliği'yle başladı. Gölyazı Merkez’de açılan stantlarla birlikte, Zambaktepe’de düzenlenen Uçurtma Şenliği’ne çok sayıda uçurtma sever katıldı. Nilüfer Kent Konseyi’nin sağladığı uçurtma malzemeleriyle alanda uçurtma yapan ya da kendi uçurtmalarıyla alana gelen vatandaşlar doyasıya uçurtma uçurdular. Şenliğin sonunda her yıl olduğu gibi el emeği, uçurtmanın yüksekliği ve uçurtmanın güzelliği kategorilerinde değerlendirilen uçurtmalar jüri tarafından değerlendirildi. Yarışmanın sonucunda jüri tarafından kriterlere uyan uçurtmalar ödüllendirildi. Uçurtma severler madalyalarını, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Nilgün Berk, Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Gürel, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay ve Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan Soner’den aldılar.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…