Ben de varım!
27.04.2015
12:00

Engelli dostlarımıza yuvanızı açmak için ‘Ben de varım’ diyorsanız, biz buradayız...

Nilüfer Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Zihinsel Engelliler Öğretmenliği öğrencileri ile birlikte bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldı.

Uludağ Üniversitesi Mediko Sosyal önünde açılan stantta, bir hafta boyunca engelli hayvanların sahiplendirilmesiyle ilgili bilgilendirme çalışması yapılacak. Ortopedik engelli, kaza sonucu sakat kalmış, şeklen daha estetik olan hayvanlar dışında en çok zararı insanlardan gören dezavantajlı, ilgiye ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarının sahiplendirilmesini amaçlayan projeye Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü destek oluyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden sahiplenilen engelli hayvanların bakım ve her türlü masrafı yine Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce karşılanacak. Onların varlığını hissettirmek için yürütülen bu farkındalık çalışmasına lütfen destek olalım.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…