Kadın Meclisimizin yeni başkanı Serpil Altun
15.10.2021
12:13

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8. Seçimli Genel Kurulu, Nilüfer Nikahevi Yakut Salon`da gerçekleşti. Genel Kurul divanın seçimiyle başlarken, oy birliğiyle Divan Başkanlığı`na Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, katip üyeliklere de Derya Şimşek Aksakal ve Ümit Emek seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş, pandemi döneminde büyük bir özveriyle çalışan gönüllülerimize teşekkür etti. Binbaş; ``Bu dönemde tüm zorluklara karşın Kız Kardeşlik Köprüsü’nü kurduk, Nilüfer`de dayanışmayı yeşerttik. Bundan sonraki dönemde köprünün daha da sağlam temellere oturacağını inanıyorum`` dedi. Kadın Meclisi Başkanı Nergiz Döner de pandemi koşullarına rağmen, önemli çalışmalara imza attıklarını belirtirken Kadın Meclisi gönüllülerine teşekkür etti ve faaliyet raporunu aktardı. Döner başkanlığındaki yürütme kuruluna emekleri sebebiyle sunulan plaketin ardından seçim sürecine girildi. Serpil Altun tek başkan adayı olurken, yürütme kurulu üyeliği görevine Nilgün Alpak, Mine Özen, Hediye Çelik, Dilek Mercan, Tülin Geçer, Dilek Bay, Esin Karabulut, Müberra Özdemir, Müjgan Daver, Nazlı Ünalan ve Nurçin Sevgel talip oldu. 66 delegenin 63`ünün oyunu alan Serpil Altun, Kadın Meclisimizin yeni başkanı oldu.

5 kişilik asil Yürütme Kurulu listesi ise şu şekilde oluştu: Nilgün Alpak, Mine Özen, Hediye Çelik, Dilek Mercan, Tülin Geçer. Yürütme Kurulu yedek listesindeyse; Dilek Bay, Esin Karabulut, Müberra Özdemir, Müjgan Daver ve Nazlı Ünalan yer aldı.

Altun ve yeni seçilen Yürütme Kurulu`na yeni dönemde başarılar dileriz.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…