Kadınlar Gölyazı`da dayanışma için buluştu
07.03.2020
15:31

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği`nin ortaklaşa düzenlediği `Kadınlar Gölyazı`da buluşuyor` etkinliğimiz Gölyazı`da yapıldı. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, gönüllülerimiz ve Nilüferli kadınların katıldığı etkinlikte, Gölyazılı kadınlarla birlikte dayanışma içerisinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Gölyazı Kültürevi önünde ilk önce şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız okundu. Ardından yürüyüşe geçildi. Etkinlik, Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanımız Nergis Döner`in açıklamasıyla devam etti. Döner açıklamasında; ``Biz kadınlar bu yıl da eşitsizliğe kadınların geri planda bırakılıp dışlanmasına ve şiddete uğramasına `dur` demek, kadın dayanışmasını yaşatmak için bir araya geldik. Biz kadınlar her şeye rağmen geleceğe dair umudumuzu canlı tutarak ,ayırt etmeksizin, tüm Kadınların insan hakkı mücadelesini sürdüreceğiz. Yaşasın Kadın dayanışması ,var olsun kadınlar`` dedi. Döner`in ardından konuşan ve Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Üner, ``Dünya Kadınlar Günü’nde bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ederiz`` ifadesini kullandı. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Özer de kadınların birlik beraberlik içerisinde oldukları sürece başaramayacağı hiçbir şey olamayacağını ifade etti. 

( Açıklamaların tamamını izlemek için: https://bit.ly/332Uumj )

Konuşmalardan sonra çiçek ekimi yapıldı ve etkinlik coşkulu bir şekilde kayıklarla göle açılmayla son buldu. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Yaşasın kadın dayanışması!

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…