Nilüfer Kent Konseyi Genel Kurulu
15.06.2019
16:56

Demokratik katılımın yaygınlaşması, kentlilik bilincinin geliştirilmesi ve çok ortaklı yönetim anlayışının sağlaması amacıyla kurulan Nilüfer Kent Konseyi`nin 18. Olağan Genel Kurulu bugün, Karaman Dernekler Yerleşkesi`nde yapıldı. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp`in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı divan kurulunun belirlenmesiyle devam etti. Genel Kurula katılan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, demokrasi ve katılımcılığın önemine değinerek, seçilecek olan yeni başkan ve yürütme kurulu adaylarına başarı dileklerini iletti.

Karaman Dernekler Yerleşkesi`nde gerçekleştirilen Genel Kurul`da Nilüfer Kent Konseyi başkanı ve yürütme kurulu üyeleri belirlendi. Nilüfer Kent Konseyi Başkanlığına, Sertaç Şipka ve Neslihan Binbaş aday oldu.

Birinci oylamada 3`te 2 çoğunluğa ulaşılamayınca, 2. Tura kalındı. 2. Turda salt çoğunlukla, Neslihan Binbaş Nilüfer Kent Konseyi yeni başkanı oldu. Yürütme Kuruluna ise, Akademik Odalar Temsilciliğine Ali Yavuz Kaya, Mehmet Avcı, Mahalle Muhtarları Temsilciliğine Erol Yılmazer, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilciliğine Ümit Özmen ve Emre Karagöz, Sendika Temsilciliğine Özdemir Aslan, Üniversite Temsilciliğine Gül Sayan Atanur ve Üyelere de Nilgün Alpak ve İsmail Yavuz seçildiler. Geçmiş dönemde emek veren, Başkan Fehmi Enginalp ve yürütme kurulu üyelerine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…