Gençlik Meclisi Genel Kurulu
29.05.2019
18:00

Gençlerin katılımcı yönetim anlayışı ile, karar mekanizmalarında, sosyal ve kültürel faaliyetlerde etkin olmaları, kent sorunları ve insan hakları gibi konularda görüşlerini belirtmeleri ve gençler arasında farkındalık yaratmak amacı ile faaliyet gösteren Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin yeni dönem eş başkanları belli oldu.

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi 6. Seçimli Genel Kurulu, Nilüfer Kent Konseyi’nde gerçekleşti. Toplantıya katılan Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Genel Sekreter Elvan Atay ve Genel Sekreter Yardımcısı ve grup kolaylaştırıcı Elif Yuvayapan, eş başkanlar Zeliha Çürüksulu ve Mehmet Avcı’ya geçmiş dönemdeki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. 
Genel Kurul, faaliyet raporu sunumuyla devam etti. Faaliyet raporu sunumunun ardından yeni başkan adaylarının belirlenmesi ve oylamaya geçildi. Yeni yönetime aday olan Adile Azizova ve Enes Çetin, yapılan oylamayla eş başkan olarak seçildiler. Başkanlık görevini Zeliha Çürüksulu ve Mehmet Avcı'dan devralan Adile Azizova ve Enes Çetin, genel kurula katılan ve destekleyen herkese teşekkür ettiler.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…