Çevre Meclisi kuruldu
15.02.2019
18:30

Nilüfer Kent Konseyi Çevre Meclisi 1. Seçimli Genel Kurulu, Karaman Dernekler Yerleşkesi'nde gerçekleşti. Toplantıya, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ve çevre gönüllüleri katıldı.
Genel kurulda divan kuruluna, Bursa Barosu’ndan Avukat Eralp Atabek, Uludağ Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Feza Karaer ile Nilüfer Belediyesi Çevre ve Kırsal Alan Komisyonu’ndan Berna Hacer Bilici seçildi.

Açılış konuşmaların ardından başkan ve yürütme kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Genel kurulda yapılan oylamada çevre aktivisti Neriman Usta ve Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul Aksoy eş sözcü seçildiler. Yürütme kurulu üyeliğine ise Emre Karagöz, Efsun Dindar, Arca Atay, Filiz Tuncer, Serdar Esen seçilirken yedek üyelere de Nezahat Akişli, Osman Zeybek ve Banu Akkan seçilder.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…