Gençler öğrencilerle birlikte
04.11.2018
10:00

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Nilüfer Belediyesi'nin Uludağ Üniversitesi Ögrenci Toplulukları ile gerçekleştirdiği kahvaltıya katılarak çalışmaları hakkında bilgi verdiler. GençBank ekibinin de yer aldığı kahvaltıya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp katıldı. Kahvaltıda konuşan Mustafa Bozbey, 'Nilüfer, genç dostu bir kenttir. Kentimizde, 15-29 yaş aralığında 93 bin 863 genç yaşamakta. Bu da kentimizin toplam nüfusunun yüzde 23’ü demek. Gençler geleceği iyi dizayn ederse o zaman tüm ülkenin bireyleri güven ve huzur içinde yaşar. Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi de, siz gençlerin özgürce çeşitli çalışmalarda bulunabileceği, gerek kendiniz, gerekse kentimiz için faaliyetler geliştirebileceği bir ortam oluşturuyor.' diyerek gençlere gençlik çalışmalarına katılmaları konusunda öneride bulundu.

Başkan Bozbey’in konuşmasının ardından Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eş Başkanları Zeliha Çürüksulu ile Mehmet Avcı, Nilüfer Gençlik Ofisi’nden Ramis Ceyhan ve Uludağ Üniversitesi Çevre Topluluğu üyeleri, çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…