Stratejik planda
22.10.2018
12:00

"Nilüfer'de Gençler Strateji Konuşuyor"

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Nilüfer Belediyesi İnovasyon Merkezi, Stratejik Planlama ve Performans Bürosu, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Friedrich-Ebert-Stiftung Derneği ortaklığında gerçekleşen 'Nilüfer'de Gençler Strateji Konuşuyor Çalıştayı' bugün sona erdi.

Nilüfer Belediyesi'nde gerçekleşen ve üç gün süren çalıştayda, stratejik planda gençlik bakış açısı sağlanması, gençlerin Nilüfer Belediyesi stratejik planında kendilerine yer bulabilmeleri ve gençlerin karar alma süreçlerine dahil olması konularını kapsayan atölye çalışmaları gerçekleşti.

Çalıştay'ın son gününde, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Genel Sekreter Elvan Atay ve Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan, Nilüfer İnovasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler. Çalıştay’ın sonucunu ve gençlerin geliştirdikleri metotları merakla beklediklerini ileterek, gençlere emeklerinden ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…