Dünya Gençlik Merkezi Atölyesi
17.02.2014
00:00

Dünya gençlerini bir araya getirerek Bursa’ya sosyal katkı sağlamayı ve Bursa’yı daha uluslararası bir şehir haline getirmeyi amaçlayan bir proje olan Dünya Gençlik Merkezi Projesi, AIESEC Bursa Şubesi, Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ortak çalışmaları ile devam ediyor. 

Kurumların katılımlarıyla düzenlenen lokal toplantıda, Pakistan, Lübnan, Tacikistan, Kuveyt, Çin, Çek Cumhuriyeti, Rusya, Endonezya, Mısır, Slovakya ve Türkiye’den olmak üzere toplamda 11 farklı ülkeden 50 genç, 'Dünya Gençlik Merkezi Nasıl Olmalı?' sorusu üzerine çeşitli grup çalışmaları ve interaktif çalışmalar ile 5 saatlik bir ajanda boyunca beyin fırtınası yaptılar. 17 Şubat 2014 tarihinde Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıyla başlayan projenin bir sonraki adımında ise, Mart ayının başlarında yurt dışından gelecek olan mimarlar ile Türk mimarlar ortak bir çalışma yaparak ‘Dünya Gençlik Merkezi’nin mimari yapısını tamamlayacaklar. 

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…