Uluslararası Gençlik Çalışmaları
28.04.2016
12:00
Almanya Wiesbaden Belediyesi’nin gerçekleştirdiği “Internatıonal Youth Work – Access For All” Uluslararası Gençlik Çalışmaları projesine Slovenya, İsrail, Polonya, İspanya, Arnavutluk, Almanya ve Türkiye’den yaklaşık 30 gençlik çalışanı katıldı. Almanya’nın Wiesbaden şehrinde farklı kültürlerden gençlik çalışanlarının bir araya gelerek atölye çalışmaları ve etkinlikler gerçekleştirdiği Erasmus Plus projesinde gençlik alanındaki çalışmalar ve iyileştirmeler konuşuldu. Bir hafta boyunca çeşitli projelerin tasarlandığı atölye çalışmalarının ardından ortaya çıkarılan projeler belediye başkanlarına sunuldu.
 
Wi&You Gençlik Merkezi tarafından desteklenen ve Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kolaylaştırıcı Burak Öztürk, Kolaylaştırıcı Seda Dolgun ve Nilüfer Belediyesi Gençlik Projeleri çalışanı Ramis Ceyhan’ın katıldığı proje sonunda ortaklıklar kurularak gençlik çalışmaları alanında yeni projeler tasarlanması planlandı.
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…