Gençlik Meclisi'nden ziyaret
22.01.2016
13:00

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eş Başkanlari Berk Kaya ve Hande Nur İpek, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Bukle Erman ve Yalçın Işıkyıldız'ı ziyaret ettiler.
Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay'ın da yer aldığı ziyarette gençlerin ihtiyaçları, faaliyet alanlarının arttırılmasına yönelik nasıl bir desteğe ihtiyaç duydukları ve yerel yönetimlerle bu ihtiyaçların giderilmesinde ne gibi ortaklıklar kurulabileceği konuşuldu. Öne çıkan ihtiyaçlar arasında Görükle Spor Merkezi'nde Gençlik Meclisi'nin bir faaliyet alanının oluşturulması ve Gençlik Kuruluşları ve Öğrenci Toplulukları'nın katılımı ile kapsayıcı bir yaklaşımla oluşturulacak faaliyetler için çalismalar başlatılmasına karar verildi.

Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi olarak gençlerin her zaman destekçisi olduklarını, gençliğin ortaklaştığıi ihtiyaçlar doğrultusunda sağlanabilecek imkanlar ve desteklerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…