X

Okullar kapanmadan kitaplar umut yolculuğuna çıksın diye Kitap Atölyesi gönüllülerimiz yine kolları sıvadı.

haber

Okullar kapanmadan kitaplar umut yolculuğuna çıksın diye Kitap Atölyesi gönüllülerimiz yine kolları sıvadı.

Nilüferli kitapseverlerin dayanışmasıyla muhtarlıklara bırakılan kitaplar ile Nilüfer Belediyesi kütüphanelerinin bağışladığı kitaplar toplanarak Nilüfer Kent Konseyi Kitap Atölyesi’ne kazandırıldı.

Atölyemizde özenle ayrıştırılan ve tasnif edilen bu kitaplar, yeni okurlarıyla buluşmak üzere yurdun dört bir yanına doğru yola çıkmaya hazırlanıyor.

Dayanışmayla büyüyen bu anlamlı paylaşım sayesinde kitaplar raflarda beklemek yerine bilgiye erişimi destekleyerek yeni hikâyelere, yeni hayallere ve yeni yolculuklara eşlik edecek. 📚✨

Bu gönüllülük hareketinin büyümesine emek veren Kitap Atölyesi sorumlularımıza, kitap bağışlarıyla dayanışmaya katkı sunan Nilüfer muhtarlarımıza, duyarlılık gösteren Nilüferlilere ve bu iyilik zincirini büyüten herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Her bağışlanan kitap, yeni bir okura ulaşan bilgi, umut ve dayanışma demek. Paylaşmanın gücüne inanan ve bu yolculuğa ortak olan tüm gönüllülerimize şükranlarımızla. 

23 Haziran 2026